ROMBET SA BACAU - BETOANE, MORTARE, PAVELE, MIXTURI ASFALTICE
baner-varianta1_04Prima paginaContactați Rombet BacauHarta site
baner-varianta1_05 Produse Rombet Bacău
inelv3

CONSIDERAȚII VITALE ASUPRA BETONULUI

Indispensabil oricărei lucrări de construcții, betonul este elementul care face legătura între toate celelalte materiale, putând fi fabricat într-o paletă calitativă foarte largă, specifică fiecărui element și tip de construcție.

Se recomandă ca principala caracteristică a betonului, respectiv rezistența la compresiune și nu numai, să fie elaborată și urmărită prin sisteme de fabricare cu tehnologii moderne.

Dacă pentru orice persoană interesată de cumpărarea betonului elementul principal de selecție este prețul, vrem să aducem în atenția acestora că elementele de calitate sunt cu mult mai importante datorită longevității pe care trebuie să o dețină acest material. Durabilitatea în timp a betonului am numi-o "prietenul cel mai de preț" al oricărui deținător de locuință supus agresiunilor naturii și nu numai (cutremure, furtuni, vânturi și ploi, incendii, solicitări mecanice necalculate etc.). În momentul petrecerii unor asemenea evenimente, prețul aproape că nu mai contează în fața calității betonului.

Pentru a putea realiza betoane cel puțin respectând prescripțiile standardelor în vigoare trebuie executate operațiunile tehnologice absolut necesare fabricării corecte, cât și adăugarea unor subproduse, aditivi ce duc la îmbunătățirea performanțelor atât la punerea în operă, cât și în exploatare.

Toate aceste demersuri de regulă înseamnă adăugarea unor costuri suplimentare de fabricație. Aceasta înseamnă amestecarea în anumite proporții a trei elemente principale: pietrișuri și nisipuri, ciment, apă.

Acest amestec neprofesionist poate fi realizat cu orice tehnologie în orice condiții, rezultând... un fel de "beton"! Cu siguranță un asemenea material, nu va putea garanta niciodată siguranța în exploatare a clădirilor și punerea la adapost a vieții locatarilor.

ROMBET oferă garanția în exploatare a betonului urmărind respectarea procedurilor de mai jos:
•efectuând studiile și analizele pe elementele constitutive: nisip, pietriș, ciment, apă, în laboratoare specializate, determinând principalele caracteristi fizico-chimice;
•introducând într-o tehnologie modernă de fabricare cu adaosuri (aditivi)
•supraveghind timpii de malaxare și omogenizare;
•transportând în condiții optime (perioada determinată de timp la anumite temperaturi de fabricație)
•punând acesta în opera în condiții tehnice profesioniste (cofraje rigidizate, etanșe, vibrarea betonului, protejarea după turnare etc.)
Deținem toate aceste elemente constitutive, le aplicăm profesionist și garantăm calitatea.
Livrăm la timp betoanele, oferim consultanță în domeniu printr-un colectiv de specialiști cu experiența relevantă în domeniu și maximă seriozitate.

ROMBET BACAU produce si livrează prin subunitățile sale următoarele produse si materiale:
    - agregate naturale sortate si concasate (balast, nisip, pietriș);
    - betoane cu agregate sortate și spălate C2,8/3,5 ś C32/40;
    - betoane rutiere BcR3,5 ś BcR5,0;
    - mortare M4 ś M100;
    - mixturi asfaltice;
    - pavele vibropresate de tip I si tip topor;
    - prefabricate din beton simplu si beton armat.

statie01a
statie_mixuri_asfaltice_rom

 

banda_josWebdesign de calitate